Wie is Vannelies?

Lees hier over mijn passie voor materiaal en vorm, maar ook voor het werken met mensen


Ik begon met de opleiding HBO Creatieve Therapie Beeldend bij Middeloo in Amersfoort, waar ik mijn liefde voor vorm en materiaal al flink kon uitleven. Ik heb gewerkt als creatief therapeut en activiteitenbegeleider met mensen met een psychiatrische achtergrond. Ook heb ik een textielatelier opgezet voor mensen met een psychiatrische achtergrond en/of met een wens tot rehabilitatie.

Op een gegeven moment heb ik mijn ondernemersdiploma gehaald, een part time MBO opleiding tot modeconsulent gevolgd en cursussen gehad op het gebied van etaleren, lingerie maken en het ontwikkelen van verkoopbare producten van textiel. Samen met mensen in de psychiatrie heb ik een tweedehands kledingwinkel opgezet en ik heb naailessen gegeven aan groepen en ook individueel. Dat laatste doe ik nog steeds.

Al jaren ontwerp en maak ik kleding. Daar ligt mijn passie. Het werd tijd om die passie helemaal te volgen en mijn eigen textielatelier te starten. Mensen laten stralen, ze laten zien waar hun kracht ligt en werken met mooie materialen: mijn droom is aan het uitkomen.